Wij nemen alle zorgen voor u uit handen als het gaat om het beheren van uw energieportefeuille. Energietalent verzorgt daarbij het contractbeheer, waarbij naar uw wens de volgende diensten worden aangeboden:

• Inzicht geven in uw energieverbruik
• Inzichtelijk maken van energieaansluitingen
• Fysieke opname van meterstanden
• Support bieden bij verbruiksreductie in de vorm van analyses en rapportages
• Communicatie verzorgen namens u richting energieleverancier en/of netbeheerder

Daarnaast biedt Energietalent ook nog de volgende twee specifieke diensten aan:

Verhuisservice

Wanneer u verhuist is het van groot belang dat u uw energiezaken goed regelt. Uiteraard om op uw nieuwe adres verzekerd te zijn van het juiste energiecontract en te starten met correcte meterstanden, maar ook om op uw oude adres af te sluiten met de juiste meterstanden. Schakel Energietalent in om energiezaken tijdens uw verhuizing te regelen, en voorkom daarmee dat u teveel betaald door onjuiste eindafrekeningen van uw energieleverancier.

Leegstandbeheer

Vooral wanneer u veelvuldig te maken hebt met leegstand, dan bent u ongetwijfeld bekend met het feit dat het beheren van leegstand een tijdrovende bezigheid is. Voor iedere leegstandsperiode bent u verplicht uw woning of bedrijfspand aan- en af te melden bij een energieleverancier. Wanneer er voor, tijdens of na de leegstandsperiode gegevens niet correct zijn doorgegeven, dan zal uw netbeheerder of energieleverancier alsnog verbruik in rekening brengen in de vorm van ‘verbruik zonder contract’ of ‘ aansluiting zonder contract’.

De ervaring leert dat vooral woningbouwcorporaties die geregeld te maken hebben met leegstand, veel administratieve last ondervinden van het verwerken en controleren van mutaties en facturen. Energietalent vereenvoudigt de processen, ontzorgt en biedt goedkope oplossingen aan om uw leegstand te beheren. Binnen het leegstandsbeheer sluit Energietalent energiecontracten af tegen de scherpste tarieven; alles om ervoor te zorgen om uw leegstandskosten te minimaliseren.

Joop Pijnacker

Joop Pijnacker

Energie adviseur & eigenaar

info@energietalent.nl
06-43101097